ISABELLA LÖVIN GÖR BRA JOBB

Isabella Lövin strävar på och gör ett fortsatt bra arbete för våra hav! hoppas att hon tar vår Jordbruks minister i örat, samt fördömer Sveriges tveksamma inställning till överfiske och dispenser med GIFTIG fet fisk.  Hon var också fjolårets Ms SAVE THE BALTIC SALMON personlighet!

EU-parlamentet röstar om bindande regler som ska sätta stopp för den årliga kohandeln med kvoter. Förslaget – genomdrivet av den gröna gruppen – är att ministerrådet 2015 måste införa fångstkvoter som gör att fiskbestånden är friska senast år 2020. (Kvoter under FMSY för att nå bestånd med biomassa större än BMSY 2020.) Detta är en del i den stora reform av fiskeripolitiken som nästa år kommer att slutförhandlas mellan parlamentet och rådet.

Läs mer här:http://isabellalovin.com/2012/12/17/viktiga-fiskbeslut-i-eu-18-19-december-2012

http://savethebalticsalmon.se/2012/05/05/ms-samt-mr-save-the-baltic-salmon-personligheter-ar-utsedda/

Isabella Lšvin, Europaparlamentariker, Miljšpartiet de gršna.

Duty

Hot om EU-sanktioner ska ge renare vatten

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5384082

MEN GLÖMMER GIFTET SAMT GRUVORNA

Men i lax frågan saknar vi vitala delar som gruvhotet i våra berg dalar och slutligen älvar och hav, vild laxen saknar skyddet för sin existens samt all annan biologisk mångfald, kontentan blir att vi skapar och jobbar för mer fisk i våra hav men förgör vitala grunder för laxens existens. Vattenkraftens bakgårdar behöver vi knappast påminna våra ministrar om! men är ett av orsakerna till många kända faktorer inte enbart i älv! det har enorm betydelse för övergödningen,  samt mikro organismerna och hela kedjan med kretslopp,närings kedjan samt slutligen evolutionen. Vi glömmer inte den oetiska handeln i och utanför EU med fet fisk!

http://www.vk.se/764107/sa-mycket-slapper-gruvorna-ut

http://www.svt.se/ug/laxen-dor-ut-politiker-struntar-i-expertrad

http://www.svt.se/ug/lkab-hagnar-in-malmbergsborna

Läs mer här:http://savethebalticsalmon.se/category/gruvor/

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.