FORE THE LAST WILD SALMON

Loppis funktion till förmån för den vilda laxen, vi samlar på loppis prylar som tillfaller Kalixälvs ekonomiska förening, ta en genomgång av dina förråd, det du inte vill ha skänker du till vild laxen.

Insättningarna går direkt till fonden och grejerna skickas från personen som skänkt gåvan till vinnaren av aktionen, givetvis mot en avgift som vinnaren betalar- skicka hit bilder på grejer vi vill bli av med, när vi får in grejerna kan aktionerna startas.

Fisheco http://fisheco.se/news.php?modulID=2&newsID=3044

http://www.naturskyddsforeningen.se/nyheter/ostersjon-behover-politiska-beslut

Gruvor i våran fjällvärd är precis vad vi behöver! TOPPEN av vårat kretslopp! UNDERBART är bäst! bra skrivet naturskyddsföreningen!

FORE THE LAST WILD SALMON

För att göra det enklare sätter vi en vecka på alla aktioner, efter avslutad aktion sätts pengarna in på Kalix ekonomiska förening och lax fonden, givetvis sparar man kvittot som bevis på insättningen, då kan grejerna skickas ut mot en postförskotts avgift.   Skicka bilder till oss på kontakt sidan!

Aktionerna kommer att visas på en speciell upprättad sida här på hemsidan och den sker veckovis Söndag till Söndag.  Samlandet av grejer är i bildform och grejerna är kvar där hemma hos er tills aktionerna är slut! vi har även aktionen på facebook!.

https://www.facebook.com/events/128142460677533/

bastubok.2.0
Här kan du läsa mer om vårat arbete!
Nu kör vi//Team SAVE THE BALTIC SALMON
Jag får väl öppna generositeten för vild laxen med en gåva från mig själv!
Wobbler 027
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.