RIMMA & TÄVLA

Hallå alla lingvister och ordbrukare därute. Vi kör igång en rimmartävling med fokus på vild lax-odlad lax-tema. Skriv en vers som rimmar och som behandlar det aktuella temat och vinn (lite blygsamt, men ändå) ett par handgjorda nyckelringar av Stonerlures. Vinner du kan du visa att du är en fiskare med dessa nyckelringar, en miniversion av Stoners jerkar. De är vita just nu , men lackas efter önskemål (inom rimlighetens gräns). Kom igen nu…stöd laxens förtvinade tillvaro.

Kriterierna är väl dokumenterade och temat är vild lax samt odlad lax, samt varför vi inte ska äta lax från dessa bestånd och odlingar! Varför vi ska värna för dom vilda bestånden. Vinnaren och tvåan belönas med varsin nyckelring gjord av Mikael Stener.  Lämna ditt förslag här nedan som en kommentar. Det är  bonus är om det finns med ett foto för arrangemanget! Välkomna med förslag!  Låt tävlingen börja! Team SAVE THE BALTIC SALMON

Nyckel ringar!

Skämtteckning80

Fotograf Matthias MeyerThis fish is a brown trout, living in the big alpine lakes, runnig for spawning in the streams.

Fotograf Matthias Meyer
This fish is a brown trout, living in the big alpine lakes, runnig for spawning in the streams.

DSC_0057

Från Kuriren

Från Kuriren

panel nutid

Grymme

Privat bild

Privat bild

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.