VI BOJKOTTAR ALL ODLAD LAX

Filmerna talar klarspråk! Vad gör EU i dessa frågor? Vi kommer att utrota våra världshav om vi fortsätter köpa odlad lax.  Se filmerna.  Vi har tagit ställning har du?

Det enda säkra bestånd vi har idag är atlantic reserve i Barens hav! Tyvärr finns det ingen kommersiellt få tag på! Men Ryssland har en egen försäljning av dom bestånden i Ryssland, men det florerar rykten om att en sådan är Pg även för oss vanliga! Dock hotar fiskodlingarna dom naturliga stammarna även i Barens hav. Framför allt Norska statens odlingar och övriga världens odlings industrier.  Jävla påfund.  Free to join and sharing!
https://www.facebook.com/groups/253945969895/

www.intrafish.com

Fiskodling Norge

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.