KIRUNA KALENDERN TILL AKTION FÖR BIOLOGISK MÅNGFALD

Vi har glädjen att få aktionerna ut 3 st Kiruna kalendrar för 2013, skaparen och givaren är vår allas egen mästerfotograf   Markku Nurmilampi

Mottagare av den utgåva som kanske är dom sista i Markkus skapar glädje, går oavkortat Kalix älvens laxar och därmed även Torne älv , Vittangi älv samt Rautas älvens laxar, samt fonden till Kalix älv ekonomiska förening. Pengarna sätts in efter avslutad aktion direkt på kontot,  en postförskotts avgift tillkommer till köparen.

Du gynnar turismen i vårat län som vuxit med enorma 28% och som idag är en viktig del av Norrland och sportfisket. Vi som är bakom detta ser det som en gåva att visa våra styrande politiker att folkets kraft är enorm viktig i dessa tider.

Låt aktionen börja! bud lämnas öppet för alla och ni budar på aktion 1,  när aktion 1 är slut tar aktion 2 över, aktionen börjar nu och varar till söndag klockan 13.00 då nästa aktion tar vid. Som i sin tur vara till näst kommande Söndag, där vi avslutar klockan 13.00 sen kör vi sista aktionen innan december kommer med jul känsla och värme.

Fler bilder finner du här: markku-nurmilampi-en-kandidat-vard-namnet

Budgivning i form av kommentar under detta inlägg!

Väl Mött Team save the baltic salmon.

Fotograf Markku Nurmilampi

Knut_Persson_betalning

 

Kiruna Kalender Betalning2

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.