NOMINERAD TILL ÅRETS FISKEBLOGG

Hej jag skulle vilja nominera denna sida till Sveriges bästa sportfiske blogg. SAVE THE BALTIC/SALMON varför jag skulle vill ha med den i tävlingen är för att den inte enbart ger inblick i fisket utan tar även upp frågor som rör natur med ekosystem problem med vattendrag mm .

Men en av de största anledningarna till varför jag vill att denna sida ska vara med är att jag själv skulle vilja ha chansen till att fiska där uppe i Norrland någon gång innan möjligheten försvinner in i någon historiebok,  om vad som funnits i Sverige samt att mina barn ska kunna och ha möjlighet att få uppleva dessa fantasitiga vyer och fiske.

MVH Fabian Arleskog

Jag med flera skribenter och delaktiga vill så klart tacka för denna utmärkelse! vi spelar en låt för Fabian som ett tack för nomineringen!

Teamet! In och hjälp oss att fylla ut mer av vårt arbete!  http://fisheco.se/news.php?modulID=2&newsID=3044

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.