EU FISKEPOLITIK LIKT EN SANDLÅDA

Ja vad ska man säga? kvoter hit och dit, gifter eller ej, detta måste få ett stop! inte konstigt att våra vatten far illa när man ser hur dom beter sig på filmen.

Tur att det finns några som ställer sig upp och säger nej, vi har inte glömt handeln utanför EU gränser med fet fisk, ja man blir heligt förbannad på hur det sköts.    Varför ska vi vara EU försöks kaniner på fet fisk?

Här kan vi signera nej till trål-fisket i Östersjön: stoppa_tralfisket_i_ostersjon

Åh store Anden av våra förfäder, höjer jag min pipa till dig. Till dina budbärare de fyra vindarna, och till Moder Jord som ger för dina barn. Ge oss visdom att lära våra barn att älska, respektera och vara vänliga mot varandra, så att de kan växa i lugn och ro.

Låt oss lära oss att dela alla bra saker som du ger för oss på denna jord,  frågan är när våra barn ska få lära sig biologisk mångfald samt läsa om ekologi? som indianerna lärt sina barn redan från liten ålder. Det gör inget ifall vi äter upp den sista fisken men vi kan inte äta upp den näst sista fisken då är det kört! det krävs 2 fiskar för att kärlek skall kunna uppstå.

Här kan ni läsa om hur gruvor förgör våra vatten!

bister-minister-inspekterar-lacka-2

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.