Christina Soldan en sann hjälte

För snart ett år sen hade vi en arrangemang på vår facebook grupp 253945969895 då vi sökte efter en data hacker! som dessutom måste vara gratis vi fann en underbar kvinna från Skellefteå som såg vårat behov.

Christina Soldan har hjälpt oss bygga denna fantastiska blogg portal som snart är var mans/kvinnas portal i 10 länder samt hela världen kom på besök.  Utan dig hade detta varit totalt mörker och är det fortfarande, men vi lär oss sakteliga och tar små steg i rätt riktning.

Vi har äran att förmedla att vi nu även är nominerade till årets fiskeblogg vilket i sig är en bedrift i bedriften, news.php?modulID=2&newsID=3044 lite om vår fantastiska människa med stort hjärta finns att läsa här,christina-har-chans-pa-det-gyllene-applet Vi som jobbar ideellt med projektet vill därför tacka dig med en blomma gjord i modern design! TEAM SAVE THE BALTIC SALMON

Jag vill också passa på att nominera dig till årets Ms SAVE THE BALTIC SALMON prestation:http://savethebalticsalmon.se/2012/10/15/arets-lax-hjaltar-skall-koras/

Vi alla hoppas på fortsatt samarbete för Water fore life//Kenneth Karlsson/Bror Högbom

Rosor till våra fina sponsorer!

Christina Soldan

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.