Dioxinet värre än befarat

Vi uppmanar Svenska och Finska folket att sluta äta fet fisk från Östersjön, livsmedelsverket,WWF både i Finland och Sverige har varnat befolkningarna! samt avrått en fortsatt dispens nu går Greenpeace ut med varningar!.

artikel.aspx?programid=83&artikel=5307133

EU,s fiskepolitik är hänsynslös och saknar insikt i dessa svåra fråger, befolkningars hälsa sätt på spel pga av kohandeln mellan länderna!. Oetisk ansvarslöst samt håglöst är våra ord! handeln innanför EU,s  gränser är förbjuden med fet fisk från Östersjön länder i mellan, sen går fisken på export via kända kanaler via alibaba.com till tredje land utanför EU,s gränser,  vilket visar på väldigt lågt moraliskt ansvarstagande.

Allt handlar om arbete och om pengar inom fisk industrin, hade laxen hetat lilla Pelle och varit gris hade Svenska och Finska folket startat ett mindre krig mot giftiga grisar! import och export förbud med omedelbar verkan! ja man läser mellan raderna och våra barn är dom stora förlorarna!

Läs dom bifogade artiklarna!//Kenneth Karlsson

104416?programid=2519

BALTIC_SALMON_Salmo_salar.html

Copyright Mika Savlen

Copyright 2012 Mike Savlen Art

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.