Talande bild av Leif Lumio Tornedalen

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset

Jag bor ju i Hedenäset alldeles intill Torneälv, jag tycker det är så vackert här och vill gärna dela med mig till andra så även dom skall få se det. Jag har inte fotat så intensivt förr, det var mest genom en slump. Det började på en marknad , någon som glömt en kamera på vårt marknadsbord.

Personen kom aldrig och hämtade den, så jag tog med kameran och lämnade in den till Polisen dagen efter. Tänkte att dom kan genom bilderna i den luska ut vem ägaren är. Sen gick det väl ca ett halv år, då ringer dom och säger att jag kan komma och hämta kameran.

Den är din nu eftersom vi inte kan få tag i ägaren, det var så det började. Genom att det var en digitalkamera och jag bara hade en vanlig med filmrulle sen förut, så blev det att jag var ute mycket och fotade med min nya digitalkamera och på den resan är vi nu, mitt intresse väcktes.

Leif Lumio Hedenäset

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10150851122389896&type=1

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset (Klicka på bilden om du vill se den större)

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset (Klicka på bilden om du vill se den större)

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset (Klicka på bilden om du vill se den större)

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset (Klicka på bilden om du vill se den större)

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset

Torneälven, copyright 2012 Leif Lumio Hedenäset (Klicka på bilden om du vill se den större)

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.